Företagsmassage

 

Företagsmassage – Satsa på personalen

Företagsmassage är sedan 1 januari 2004 avdragsgill.

 

Investering i friskvård är en lönsam affär för företag!

När medarbetarna trivs ökar också företagets lönsamhet. Satsa på friskvård och få personalen långtidsfrisk. Medarbetare som är nöjda och friska presterar mycket bättre. Som bonus får du nöjdare och gladare medarbetare och det syns utåt mot dina kunder.

Hälsa är något högst individuellt som varierar från person till person. För att öka hälsan på just din arbetsplats är det viktigt att man vidtar rätt åtgärder som passar Er.

Massage på jobbet

Du får en egen massör som kommer till din arbetsplats. Vi öppnar helt enkelt ”mottagning” på ditt jobb!

I svensk klassisk massage bearbetar massören kroppens muskler med händerna direkt på huden. Massören använder massagekräm för bästa effekt och för att massagen skall bli behaglig och följsam.

Du ligger på en massagebänk med mjukt underlag, det skall vara bekvämt och du kommer att känna att du är i trygga händer. Om det önskas använder vi lugn, avslappnande bakgrundsmusik.

Den vanligaste behandlingen är klassisk massage i 60 minuter, men varianter finns mellan 10 och 90 minuter. Ibland använder vi sittande massage med andra massagetekniker.

En massör från Kropp & Hälsa kommer regelbundet till er arbetsplats och utför behandlingar. Vi tillhandahåller massagebänk och all annan erforderlig utrustning.

Vi går tillsammans igenom det praktiska som; hur ofta ni vill ha massage, antal personer, vilka datum som passar er osv. Därefter skickar vi månadsvis ut bokningslistor, som fylls i och skickas tillbaka till oss tillsammans med en hälsodeklaration, inför varje besöksdag.